Οι φασίστες ξαμολύθηκαν και δολοφονούν!


   Λίγες μέρες μετά την επίθεση 50 χρυσαυγιτών σε μέλη του ΚΚΕ, μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης δολοφονούν εν ψυχρώ τον 34χρονο αντιφασίστα Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι. Οι επιθέσεις αυτές δεν ήρθαν από το πουθενά, ούτε αποκάλυψαν ξαφνικά το τι εστί Χρυσή Αυγή, όπως μεθοδικά παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. Έγιναν σε περίοδο κοινωνικού αναβρασμού,  με μαζικές και διαρκείς απεργιακές κινητοποιήσεις και αναδεικνύουν το ρόλο που παίζει (και θα παίξει) η ΧΑ, στην καταστολή του κόσμου που αντιδρά .Την ίδια στιγμή λοιπόν που οι χρυσαυγίτες επιτίθενται με καδρόνια στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, ο Αντώνης Σαμαράς στο Λονδίνο υπόσχεται στους εφοπλιστές πως όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην Ελλάδα(π.χ. απεργίες) θα τσακιστούν. Άραγε πόσο τυχαίο είναι αυτό;
     Έτσι λοιπόν η ΧΑ εγγυάται, μέσω του εκφοβισμού του εργαζόμενου κόσμου, την επιτυχία των πολιτικών της κυβέρνησης και της ΕΕ. Των πολιτικών που ιδιωτικοποιούν κάθε πηγή δημοσίου πλούτου, που απολύουν δεκάδες χιλιάδες κόσμου. Των πολιτικών που φέρνουν ακόμα περισσότερα λεφτά στις τσέπες των μεγαλοβιομήχανων, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών. Των πολιτικών, τέλος, που χτίζουν ένα μέλλον αβεβαιότητας, ένα μέλλον χωρίς δικαιώματα και ελευθερίες για τον κόσμο της εργασίας.
      Γι αυτούς τους λόγους η απάντηση μας πρέπει να είναι ηχηρή! Ο φασισμός δεν νικιέται μέσα από διαξιφισμούς στην Βουλή. Ούτε με την υποταγή στο «συνταγματικό τόξο»που γεννά την  θεωρία «των δύο άκρων», εξισώνοντας την βία των φασιστών με τις αντιδράσεις των πληττόμενων στρωμάτων. Για να αντιμετωπιστεί ριζικά ο φασισμός πρέπει να ακυρωθούν οι συνθήκες που τον θρέφουν. Τη Χρυσή Αυγή την έφεραν τα Μνημόνια και η ακραία βαρβαρότητα της πολιτικής κυβερνήσεων και Ε.Ε.
    Το μαζικό λαϊκό, εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα να πετάξει έξω από σχολεία, πανεπιστήμια, χώρους εργασίας και γειτονίες τους φασίστες. Το φασισμό βαθειά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον!

Ο φασισμός φυτρώνει στη δυστυχία
καλλιεργείται από την αμάθεια
και ποτίζεται με το νερό της ιστορικής λήθης.

0 Response to "Οι φασίστες ξαμολύθηκαν και δολοφονούν!"

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme