ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΑΠΑΡΑ;;;;



ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Η παράταξη που τόσα χρόνια εμποδίζει τη διεξαγωγή Γενικών Συνελεύσεων, με το πρόσχημα της μη απαρτίας. Η παράταξη που με νύχια και με δόντια στηρίζει την κυβερνητική πολιτική για τη διάλυση του δημόσιου πανεπιστημίου. Η παράταξη που πριν κάποια χρόνια φώναζε «Ζήτω οι Χίτες, ζήτω οι ταγματασφαλίτες, ζήτω η ΔΑΠ και οι δαπίτες». Η παράταξη που χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί ομάδες κρούσης και μπράβους της νύχτας για να καταστείλει το φοιτητικό κίνημα. Τέλος η παράταξη που βγάζει από τους κόλπους της «παλικάρια» σαν τον Γ. Καλαμπόκα, δολοφόνο του αγωνιστή καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα.
Συνεχίζοντας την παράδοση τόσων χρόνων, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι η μόνη δύναμη που καταψήφισε ή ψήφισε λευκό στα ψηφίσματα για την επίθεση των νεοναζί στα μέλη του ΚΚΕ, την δολοφονία του αντιφασίστα Π. Φύσσα και τον αγώνα των διοικητικών. Είναι η μόνη δύναμη που με τη στάση της, αλλά και τις τοποθετήσεις της αβαντάρει τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και υπερασπίζεται με κάθε τρόπο την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης, που απολύει εργαζομένους κι απαξιώνει το δημόσιο και δωρεάν πανεπιστήμιο.
Ας μην ξεχνάμε και την κεντρική ανακοίνωση που έβγαλε με τίτλο «ανοίξτε τις σχολές», όπου καλεί επί της ουσίας το πανεπιστημιακό κίνημα να σταματήσει να διεκδικεί τα αυτονόητα και να σκύψει το κεφάλι, δεχόμενο την καταστροφική πολιτική της «μαμάς» ΝΔ.
Τέλος φτάνουμε στη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Στο σημερινό Δ.Σ. (σημ. 1/10) σε ψήφισμα για στήριξη στις επικείμενες κινητοποιήσεις των διοικητικών για κατάληψη της πρυτανείας, ο εκπρόσωπος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αφού πρώτα ζήτησε να καταμετρηθεί ως «απόντας», έγραψε τοποθέτηση επί του θέματος(!!!!!!!!), μας ζήτησε να περιμένουμε «μισό λεπτό» κι έπειτα σηκώθηκε κι έφυγε, παίρνοντας μαζί του και τη σφραγίδα του Συλλόγου Φοιτητών.
Ο ρόλος τους είναι ξεκάθαρος. Πίσω απ’ τα πάρτυ και τις σημειώσεις κρύβονται οι wanna be διάδοχοι του Σαμαρά, του Βορίδη και του Γεωργιάδη. Είναι αυτοί που παρά τις ρητορείες τους ότι εξασφαλίζουν «ανοιχτές σχολές» ώστε να μπορέσει η νεολαία να σπουδάσει, νομιμοποιούν ιδεολογικά και επισφραγίζουν με την στάση τους μέσα στα πανεπιστήμια, την πολιτική των απολύσεων, της ανεργίας και της φτώχειας. Είναι αυτοί που θέλουν τις ζωές μας ρημαγμένες στο σήμερα. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη!
Καλούμε τους συμφοιτητές μας να ανοίξουν επιτέλους αυτοί τον δρόμο για ένα ανοιχτό πανεπιστήμιο στις ανάγκες της κοινωνίας κι όχι στην εξαθλίωση τους και στα κέρδη των επιχειρήσεων! Καλούμε τώρα να διώξουμε το μαύρο μπλοκ κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, μαζί με το πολιτικό καρκίνωμα τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από τις σχολές μας,  για να μπορούμε να εκπαιδευόμαστε, να εργαζόμαστε και να ζήσουμε χωρίς εξαθλίωση !



1)Et voila οι αποδείξεις από το Δ.Σ. του συλλόγου Μηχ/κων Η/Υ ύστερα από την αναβληθείσα σημερινή Γ.Σ. (σημ. 1/10):
 





Ιδού και η ψηφοφορία, κατά την οποία η ΔΑΠ ‘’αποδεικνύει’’ τελικά πως υπάρχει θεός, γράφοντας τοποθέτηση, ‘’όντας απούσα’’. Μάλλον κάποια θειική δύναμη ήταν αυτή που τοποθετήθηκε για τη ΔΑΠ. Ίσως παίζει ρόλο η αποκάλυψη του Α. Σαμαρά, ότι μιλάει με το θεό…

Παραθέτουμε και το επισυναπτόμενο ψήφισμα για την απελευθέρωση των συλληφθέντων στην πορεία στις 25/9, στο οποίο η ΔΑΠ κάνει γι’ ακόμα μια φορά πως δεν γνωρίζει τίποτα:
 





2) Από το Δ.Σ. που έγινε στις 24 Σεπτέμβρη: 




3)Από το Δ.Σ. που έγινε στις 21 Σεπτέμβρη


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και τα πρακτικά, για όποιον θέλει να διαπιστώσει τι συμβαίνει στο Δ.Σ, ανοιχτά προς όλους…

0 Response to "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΑΠΑΡΑ;;;;"

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme